Jautienos šonkauliukai pomidorų sulčių padaže

Jautienos šonkauliai
Jautienos šonkauliai
  © Socialiniai tinklai

Pradžiuginkite save ir savo artimuosius pomidorų sultyse troškintais, minkštais ir sultingais jautienos šonkauliais.

Reikės:

1 kg jautienos šonkaulių

100 g svogūnų

2 česnako skiltelių

1 litro pomidorų sulčių

druskos, pipirų pagal skonį

100 ml saulėgrąžų aliejaus

Gaminimo būdas

Šonkauliukus apkepinkite ketaus keptuvėje su aliejumi. Kai tik mėsa pradės keisti spalvą, sudėkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir kepinkite, kol jie įgaus rusvą atspalvį.

Užpilkite pomidorų sultimis, pabarstykite druska, pipirais, išspauskite česnako skilteles ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 3 valandas.

Patarimas: troškinimo pabaigoje pridėkite savo mėgstamų prieskonių ir kapotų žalumynų.

Skanaus!