Tarptautinė gatvės maisto konferencija su žinomais užsienio svečiais

Maisto produktai
Maisto produktai
Pranešimas spaudai
2019-04-11 12:26

Balandžio 15-ąją, pirmadienį, kultūros bare „Kablys“ vyks Tarptautinė gatvės maisto konferencija. Čia žinomi užsienio gastronomijos veidai tikriems maisto entuziastams ir profesionalams skaitys pranešimus apie šiuolaikinę maisto kultūrą ir aktualijas.

Šios konferencijos metu kalbėsimės apie keturias temas: 2019 m. gatvės maisto tendencijos; atsakingas gatvės maisto vartojimas keičiant įprastą plastiką kompostuojamu ir kitos gamtą tausojančios priemonės; gatvės maisto ir naktinio gyvenimo simbiozė; vietinių sezoninių maisto produktų ir ūkininkų integravimas į gatvės maisto gastronomiją.

reklama

Programa:

11:00 Durys atidaromos

12:00 Alexandras Isaevas („Kaliningrad Street food“ festivalio įkūrėjas): „How to integrate farmers into street food community“

reklama

12:45 Pertrauka

13:00 Virginia Tardella (pelno nesiekiančios įmonės „Worldrise“ vadovė, siekiančios, kad plastikas nebūtų naudojamas klubuose ir gatvės maisto užkandinėse): „Street food with no plastic by 2021“

13:45 Pertrauka

14:00 Lucas Palmeris („DJsCantCook“ kuria vaizdo įrašus ir fotografijas, kuriose didžėjai kviečiami į šefų virtuves, kuria kartu maistą, kartu aprodydami geriausias gastronomijos ir muzikos, klubų vietas mieste): „Street food and night life economy“

14:45 Pertrauka

reklama

15:00 Maurizio Tentella („Space Delicious“ įkūrėjas, labai garsus ir kūrybingas maisto blogeris): „Street food trends 2019“

15:45 Pertrauka

16:00 Dominykas Čečkauskas („Turgus 2.0“): „Turgus 2.0 season 2019“