Nepaprasti vištienos kepsneliai ant cinamono lazdelių

Vištienos kebabas
Vištienos kebabas
© Pixabay.com
seforeceptai.lt
2017-01-05 06:18

Ar esate bandę namuose kepti kebabą? O kebabą ant cinamono lazdelių? Ne? Tai siūlome išbandyti. Gamyba paprasta, tačiau koks smagumas juos valgyti... O kaip gardžiai nuo šio patiekalo kvepia namai!

Jums reikės:

● 400 g vištienos faršo

● 4 cinamono lazdelių

● druskos ir pipirų pagal skonį

reklama

● 2–3 šaukštų kapotų žalumynų

● 2 skiltelių smulkinto česnako

● 1/2 paprikos

● alyvuogių aliejus kepimui



Kaip gaminti:

1. Į dubenį sudėti faršą, smulkiai supjaustytą papriką, smulkintą česnaką, kapotus krapus ir petražoles, įberti druskos, pipirų;

2. Viską gerai išmaišyti ir palikti 1–2 val. pastovėti šaldytuve;

3. Paruoštą mėsą padalyti į 4 dalis ir suformuoti 4 kebabus. Juos užmauti ant cinamono lazdelių;

4. Kepti orkaitėje, kol apskrus.

reklama

Skanaus!