Kiniškos Naujųjų salotos su skrandukais

Vištienos skrandukų salotos
Vištienos skrandukų salotos
  © Flickr

SUDEDAMOSIOS DALYS:

1 didelė morka,

1 ilgas agurkas,

300 g vištienos skrandukų,

3 šaukštai šviežiai išspaustų citrinos sulčių,

2 šaukštai medaus,

2 šaukštai sojos padažo,

2 šaukštai aliejaus,

8 skiltelės česnako.

GAMINIMAS:

· Skrandukus išverdame, kol suminkštės.

· Kol verdame, smulkiais šiaudeliais supjaustome morką ir agurką.

· Pasidarome saldžiarūgštį padažą. Nusilupame ir sutriname česnaką. Visus skystus ingredientus sumaišome. Į masę dedame česnakus ir medų. Pamaišome ir palaukiame, kol medus ištirps.

· Kai skrandukai išverdame, juos atvėsiname ir supjaustome smulkiais kvadratėliais.

· Skrandukus, agurkus ir morkas sudedame į vieną dubenį. Apliejame padažu, sumaišome. Jei mėgstate, gali pabarstyti sezamo sėklomis.

Skanaus!