Bendrovė
Kas išvalys jūsų kambario orą ir jame palaikys optimalią drėgmę?
Namas Ir Aš

Mikroklimatas – tai vienas esminių aspektų, leidžiančių patalpoje jaustis patogiai. Būtent oro kokybė – tiek temperatūra, tiek drėgmės bei užterštumo kiekis – kuria mūsų kasdienybę. Patalpų oras dažnai net kelis kartus labiau užterštas nei lauko, o mes didžiąją dalį savo laiko praleidžiame viduje. Turėdamas ilgametę patirtį oro kondicionavimo ir klimato valdymo srityje, DAIKIN puikiai žino, ko reikia idealiam mikroklimatui. Per daugelį metų žmonių pasitikėjimą ir pripažinimą pelniusi INDUSTEK UAB siūlo laiko patikrintus produktus Lietuvos rinkoje, tokius kaip DAIKIN oro valytuvai, kondicionieriai ir šilumos siurbliai.

Sveikata, ramybė ir komfortas tapo prioritetu daugelio žmonių namuose. Daugiau nei 90 metų oro kondicionavimo ir klimato valdymo srityje besispecializuojantis DAIKIN („Daikin Industries“, Ltd., Japonija) žino, kad sveikam klimatui reikia ne tik šildymo ir vėsinimo, bet ir kokybiško oro bei ramios, tylios aplinkos. Mikroklimatu besirūpinantys DAIKIN įrenginiai – oro drėkintuvai / valytuvai ir DAIKN ALTHERMA šilumos siurbliai – ne tik užtikrina kokybišką kasdienybę, bet ir visa tai daro tyliai, stilingai bei energetiškai ir ekonomiškai efektyviai!

Gera savijauta – tai gurkšnis švaraus ir tyro oro!

Šiuo metu itin populiarėja oro drėkintuvai ir oro valytuvai, ypač susimąstant apie oro kokybę ateinant rudeniui bei šaltai žiemai. Oro tarša didmiesčiuose milžiniška. O kaip yra patalpų viduje? Kuo užterštas patalpų oras?

Miestuose ir miesteliuose į patalpas patenka automobilių išmetamųjų dujų, aplink vykstančių statybų, pramonės objektų, rūkymo, dulkių, žiedadulkių ir kitų šaltinių kenksmingų dalelių. Ozonas ar anglies dvideginis, esantys iškvėpuotame ore, taip pat mums kenksmingi. Sausame patalpų ore mes tampame itin pažeidžiami virusų, bakterijų ir alergenų. INDUSTEK UAB siūlomuose DAIKIN mikroklimato valdymo sprendimuose įdiegti moderniausi technologiniai sprendimai: trigubi dulkių ir kvapo jutikliai, triguba filtravimo sistema, DAIKIN „Streamer“ ir aktyvių plazmos jonų technologijos, drėkinimo funkcionalumas. Kuri iš technologijų DAIKIN įrangoje yra svarbiausia oro švarinimo darbe – sunku išskirti. Bendras jų derinys garantuoja efektyvią apsaugą, švarų ir tyrą patalpų orą.

DAIKIN oro drėkintuvų / valytuvų MC55W, MCK55W bei MCK70YV su Ururu drėkinimo funkcionalumu patikimą veikimą garantuoja trijų žingsnių teršalų nukenksminimo programa. Valymas jau vyksta tik įsiurbiant užterštą orą, kur ant angose esančių filtrų nusėda pirmosios dulkės. Efektyviausias – elektrostatinis HEPA filtras, esantis giliau ir sugaudantis pačias smulkiausias (0,3 μm) kenksmingas daleles. Pagrindinė nukenksminamąjį poveikį daranti technologija – tai DAIKIN „Streamer“ technologija. Jos vykdomų oksidacijos procesų metu suskaidomos kenksmingos filtrų surinktos dalelės. „Streamer“ technologija stabiliai generuoja įgreitintų elektronų srautą. Būtent jie „sugaudo“ kenksmingas daleles, išvalo ore virusus, bakterijas, žiedadulkes, pelėsį ir kt. alergenus, tokius kaip gyvūnų kailis ar odos atplaišos, lakūs organiniai junginiai ir įvairiausi kvapai. To pasekmė yra lengvinami ar visai išnykstantys alergijų ir astmos simptomai.

Daikin MCK70YV – švaresnis oras bet kuriuose namuose

Visai neseniai DAIKIN pristatė naują didesnėms patalpoms skirtą oro valytuvą bei drėkintuvą – MCK70YV. Šis oro valytuvas pasižymi tuo, kad gali efektyviai pasirūpinti grynu net iki 100 kv. m komercinių ar gyvenamosios paskirties patalpų oru, kuriose geba sunaikinti ore sklandančias virusų daleles, alergenus, bakterijas ir nemalonius kvapus. Ir tai ne tik „ant popieriaus“ surašyti faktai, nes šių oro valytuvų efektyvumas yra įrodytas moksliškai ir turi vis didesnę paklausą tarp Lietuvos gyventojų.

Daikin MCK70YV privalumai:

· Oro drėkinimas, dulkių filtravimas ir dezodoravimas viename įrenginyje.

· Švarus oras dėl Daikin „Pagauk ir išvalyk“ principo, skirto teršalams skaidyti.

· Aukšto našumo HEPA filtras, sulaikantis smulkias dulkių daleles.

· „Sugaudo“ net iki 99 proc. smulkiausių kenksmingų dalelių ir pašalinių kvapų.

· Jonizuoja orą.

· Ururu drėkinimo funkcionalumas palaiko reikiamą patalpų drėgmę.

· Nauja stilinga ir kompaktiška konstrukcija: 461 x 695 x 347 mm.

Turint omenyje, kad šie japoniški oro valytuvai veikia ganėtinai paprastai, bet ypač efektyviai, akivaizdu, kad DAIKIN namuose netrukdo nei susikaupus dirbti, nei miegoti. Verta paminėti, kad ir DAIKIN oro valytuvai sertifikuoti „Quiet Mark“, kurie yra suteikiami tik akustiškai ištestuotiems įrenginiams. Juo naudodamiesi vartotojai gali lengvai atpažinti tylesnius gaminius namuose, darbo vietoje ir viešose erdvėse, kurie bus naudingi sveikatai ir gerovei.

Valydamas orą tyliuoju režimu „Daikin“ skleidžia vos 19 dB, o su drėkinimo funkcija – 25 dB. Tai galime nesunkiai palyginti su 1 metru atstumu girdimu šnabždesiu ar lapų čežėjimu, kurie sukelia 30 dB garsą.

Kodėl DAIKIN oro valytuvai išlieka rinkos favoritais?

INDUSTEK klientai taip pat išskiria, kad DAIKIN MCK70YV oro valytuvas ne tik gerai valo orą patalpose, bet ir tai, kad jų nevargina jo naudojimas. Galima lengvai reguliuoti automatinį įrenginio veikimą, keisti režimus nuotolinio valdymo pulteliu, o pats valytuvas yra ganėtinai kompaktiškas – telpa bet kurioje patalpoje, veikdamas neskleidžia didžiulio triukšmo, netrikdo rimties ir komforto.

Lietuvos gyventojai jau spėjo įvertinti DAIKIN už ekonomiškus, ergonomiškus, stilingus, patikimus ir aplinką tausojančius sprendimus. Susikurk patogią, malonią ir sveiką savo namų aplinką 365 dienas per metus su DAIKIN mikroklimato valdymo įrenginiais! Daugiau informacijos www.industek.lt


Straipsnio komentarai

Siųsti
Technologijos technologijos