Gamintojai
„Koji“ staliukas namams – lyg išraiškingas prieskonis maistui
Namas Ir Aš

Stilingi akcentai interjere, lyg prieskoniai ir padažai maistui – papildo ir suteikia išskirtinumo. Italų baldų ir aksesuarų gamintojas „Opinion Ciatti“ išlaiko savo kryptį ir pristato baldus bei aksesuarus, galinčius paįvairinti erdvę vien savo buvimu.

Ne išimtis ir „Opinion Ciatti“ kavos staliukų kolekcija „Koji“. Lapo Ciatti kūrybiškumo dėka, koji – tūkstančius metų Azijos ir ypač Japonijos virtuvės pagrindas, sukėlęs revoliuciją viso pasaulio kulinarijos tradicijose – tapo įkvėpimu sukurti staliuką, turintį nesuskaičiuojamą daugybę panaudojimo būdų. Lankstumas ir universalumas iš tiesų yra pagrindinės „Koji“ staliuko savybės.

Šis elegantiškas staliukas, kurio aukštis reguliuojamas praktiška žiedine veržle, turi du nedidelius ratukus, paslėptus pagrinde, todėl jį lengva judinti po kambarį ir eksperimentuoti su įvairiais išdėstymo būdais. Jis gali būti pagalbiniu staliuku šalia sofos arba tapti nešiojamojo kompiuterio stovu, skatinančiu taisyklingą laikyseną.

„Koji“ – šiuolaikinio gyvenimo poreikius atitinkantis stalas, kuris, kaip ir aukštojoje virtuvėje, namų erdves papildo naujovišku ingredientu.

Straipsnio komentarai

Siųsti
Architektūra architektura