old
Alfa.lt > Mada ir grožis > Įžymybių stilius

Griežta dieta aktorei per plauką nekainavo gyvybės

Anne Hathaway atskleidė savo išgyvenimus, patirtus dėl vaidmens
„Facebook“
Anne Hathaway
SCANPIX
Alfa.lt
2012-11-13 14:00

Neseniai vestuves atšokusi aktorė Anne Hathaway (30) žurnalui „Vogue“ papasakojo apie daug jėgų pareikalavusį filmą „Les Miserables“.

Dėl vaidmens moteris turėjo laikytis itin griežtos dietos, per kurią neteko daugiau nei 11 kilogramų. Ir taip smulkaus kūno sudėjimo žvaigždė po veganiškos dietos atrodė išsekusi ir ligota. „Aš buvau tiesiog apsėsta viso šio proceso. Idėja buvo pasiekti tokią ribą, kad atrodyčiau lyg prie mirties slenksčio“, – sakė garsenybė.

Vis dėlto, žvelgiant iš dabartinės perspektyvos, po viso iškęsto vargo Anne mano, kad tokia patirtis jai padėjo labiau įsijausti į vaidmenį ir atskleisti kuriamo personažo charakterį.

Maža to, jaunamartė turėjo nusirėžti savo ilgus plaukus. Itin trumpa šukuosena sulaukė įvairių komentarų. Vieniems ji patiko, kitiems – ne. Tačiau pati moteris tik džiaugėsi pasikeitusiu įvaizdžiu: „Negaliu pasakyti, kad su trumpais plaukais atrodžiau gražiau ar trumpa šukuosena man tinka labiau, tačiau tuo momentu viduje jaučiausi patenkinta pasikeitimais.“

Beje, rugsėjo mėnesį su Adamu Shulmanu susituokusi kino žvaigždė per vestuves vilkėjo neįprastą rožinę „Valentino“ suknelę. Moteris prasitarė, jog pirmo susitikimo su dizaineriu metu ji pati paprašė neįprasto veliumo (ilgas veliumas su įspūdinga sege ant vieno šono).

 

 


Dar daugiau straipsnių rubrikoje:
Alfa.lt > Mada ir grožis > Įžymybių stilius