Greita, paprasta ir gardu: lašišų suktinukai su tepamu sūriu

Lašiša (© Pixabay.com)

Be galo gardūs sūdytos lašišos suktinukai, kurių siūlome gaminti dvigubą porciją, nes ši užkandėlė labai greitai dings iš lėkštės. Greita, paprasta ir gardu. Rekomenduojame!

Jums reikės:

• 250 g tepamo sūrio („Philadelphia“)

• 250 g sūdytos lašišos

• 30 g gražgarsčių lapų

• saujelės krapų

• 1 a. š. citrinos sulčių



Kaip gaminti:

1. Krapus ir gražgarstes nuplauti, nusausinti;

2. Krapus susmulkinti ir sumaišyti su sūriu;

3. Ant lašišos užtepti ploną sūrio sluoksnį, į vidų įdėti po kelis salotų lapelius ir atsargiai susukti suktinukus;

4. Paruoštus suktinukus palikti pastovėti 1 val. šaldytuve;

5. Suktinukus supjaustyti 3–4 cm pločio griežinėliais (kad lengviau pjaustytųsi, rekomenduojama kiekvieną kartą sudrėkinti peilį), patiekiant pašlakstyti citrinos sultimis.

seforeceptai.lt

Taip pat skaitykite: