Greita, paprasta ir gardu: lašišų suktinukai su tepamu sūriu

Lašiša (Pixabay.com nuotr.)

Be galo gardūs sūdytos lašišos suktinukai, kurių siūlome gaminti dvigubą porciją, nes ši užkandėlė labai greitai dings iš lėkštės. Greita, paprasta ir gardu. Rekomenduojame!

Jums reikės:

• 250 g tepamo sūrio („Philadelphia“)

• 250 g sūdytos lašišos

• 30 g gražgarsčių lapų

• saujelės krapų

• 1 a. š. citrinos sulčių



Kaip gaminti:

1. Krapus ir gražgarstes nuplauti, nusausinti;

2. Krapus susmulkinti ir sumaišyti su sūriu;

3. Ant lašišos užtepti ploną sūrio sluoksnį, į vidų įdėti po kelis salotų lapelius ir atsargiai susukti suktinukus;

4. Paruoštus suktinukus palikti pastovėti 1 val. šaldytuve;

5. Suktinukus supjaustyti 3–4 cm pločio griežinėliais (kad lengviau pjaustytųsi, rekomenduojama kiekvieną kartą sudrėkinti peilį), patiekiant pašlakstyti citrinos sultimis.

seforeceptai.lt

Taip pat skaitykite: