Aštri „čili“ sriuba

A6tri „2ili“ sriuba (Rimos Aukštuolytės | Alfa.lt nuotr.)
Aa+Aa-

Reikės:

500 g kiaulienos faršo,

250 g svogūnų,

3 paprikų (raudonos, geltonos ir žalios spalvos),

1 aitriosios paprikos,

4–5 pomidorų,

1 indelio konservuotų pupelių,

350 ml sultinio,

druskos, pipirų.

Faršą maišydami pakepinkite keptuvėje, pabarstykite druska, pipirais. Sudėkite susmulkintą aitriąją papriką ir supjaustytas saldžiąsias paprikas, supjaustytus pomidorus ir pakepinkite dar 15 minučių. Supilkite sultinį, sudėkite pupeles. Užvirinkite, pagardinkite prieskoniais.

 

Alfa.lt
*Sutinku su taisyklėmis

Taip pat skaitykite:

Susijusios naujienos

Įmantru, bet paprasta: morkų ir imbiero sriuba ..

Ypatinga žuvienė: jūrų ešerio sriuba su ryžiais ..

Lęšių sriuba su pomidorais ..

Gaminame iš rudens gėrybių: mo​liūgienė su krevetėmis ..

​Egzotikos mėgėjams: korėjietiška sriuba su jūržolėmis ir jautiena ..

Mamos kreminė moliūgų sriuba ..

​Prancūziška sūrio sriuba ..

Žuvienė su putpelių kiaušiniais ..

Šalta agurkų sriuba su kokosu ..

Bazilikų ir cukinijų sriuba ..