Aštri „čili“ sriuba

A6tri „2ili“ sriuba (Rimos Aukštuolytės | Alfa.lt nuotr.)

A6tri „2ili“ sriuba (Rimos Aukštuolytės | Alfa.lt nuotr.)

Reikės:

500 g kiaulienos faršo,

250 g svogūnų,

3 paprikų (raudonos, geltonos ir žalios spalvos),

1 aitriosios paprikos,

4–5 pomidorų,

1 indelio konservuotų pupelių,

350 ml sultinio,

druskos, pipirų.

Faršą maišydami pakepinkite keptuvėje, pabarstykite druska, pipirais. Sudėkite susmulkintą aitriąją papriką ir supjaustytas saldžiąsias paprikas, supjaustytus pomidorus ir pakepinkite dar 15 minučių. Supilkite sultinį, sudėkite pupeles. Užvirinkite, pagardinkite prieskoniais.

 

Alfa.lt

Nusiųsk draugui:
    Išsaugok ir skaityk vėliau:


Taip pat skaitykite:

Alfa TV

Susijusios naujienos

Lietuvos daržo gėrybės: trys būdai atskleisti pomidorų skonį

Greita ir skanu: pupelių sriuba su salsos padažu

Nepaprastai gardi sriuba su krevetėmis

Aštrių pojūčių mėgėjams: „čili“ sriuba

Kino virtuvė: krevečių sriuba

Sveikuoliška pomidorų sriuba šaltai žiemos dienai

Ypatingoji kreminė sriuba išskobtame moliūge

Tavo virtuvėje: kiniškos pomidorinės receptas

Autentiškas „paskutinės vakarienės“ „Titanike“ meniu: kai kurie patiekalai nustebino

​Gaspačas – šaltoji pomidorų sriuba

Populiariausios naujienos