Trinta moliūgo sriuba

moliūgas

moliūgas

Komentuoti

2 porcijoms reikės:

* 400 g moliūgo,

* 1 svogūno,

* 3-4 česnako skiltelių,

* druskos, pipirų,

* 500 ml daržovių sultinio.

* 1 šaukšto alyvų aliejaus

Gaminimas

Moliūgo minkštimą supjaustykite kubeliais. Nuluptą svogūną ir česnako skilteles smulkiai supjaustykite.

Daržoves sudėkite į apkepo formą, pašlakstykite alyvų aliejumi, uždenkite aliuminio folija ir kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 15–20 minučių.

Iškepusias daržoves sutrinkite elektrine maišykle. Gautą tyrę sumaišykite su karštu daržovių sultiniu. Pagal skonį įberkite prieskonių.

 

Alfa.lt



*Sutinku su taisyklėmis

Taip pat skaitykite:

Alfa TV

Susijusios naujienos

Aštrių pojūčių mėgėjams: „čili“ sriuba

Kino virtuvė: krevečių sriuba

Sveikuoliška pomidorų sriuba šaltai žiemos dienai

Ypatingoji kreminė sriuba išskobtame moliūge

Tavo virtuvėje: kiniškos pomidorinės receptas

Autentiškas „paskutinės vakarienės“ „Titanike“ meniu: kai kurie patiekalai nustebino

​Gaspačas – šaltoji pomidorų sriuba

Paprastai ir greitai: lengvi šaltibarščiai

Aštrios kiniškos vištienos sriubos receptas

​Marokietiški savaitgalio pietūs: morkų sriuba su riešutais kvepiančiu sviestu

Populiariausios naujienos